Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaak, onze core business

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat het creëren van goede arbeidsomstandigheden voor uw medewerkers, door middel van een schone werkplek, in de huidige samenleving een vereiste is.

Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, door middel van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van schoonmaak. SMB verzorgt voor u het dagelijks schoonmaakonderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, de medische sector enzovoort. Daarnaast kunt u bij SMB terecht voor een groot aantal aanvullende facilitaire diensten.

Hoewel we een uitstekende klachtenprocedure hebben, doen we er alles aan om klachten vóór te zijn. De kwaliteit van het schoonmaakwerk controleren we met behulp van ons Dagelijks Kwaliteitscontrole Systeem. Eventuele fouten herstellen we onmiddellijk en verbeterpunten worden de eerstvolgende werkbeurt doorgevoerd. Een waterdicht controle- en verbetersysteem.

Sociaal Werkbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 636 150


Milieu

Sociaal Werkbedrijf Both, 
werken met zorg voor het milieu...

Schoonmaak

Voor dagelijkse, wekelijkse en incidentele schoonmaak...

Offerteaanvraag

Binnen één werkdag nemen
wij contact met u op...

Personeel

Klik voor meer info over werken bij Sociaal Werkbedrijf Both...