Schoonmaakbedrijf Both

De W van Welzijn

Een sociaal werkbedrijf is uiteraard een bedrijf dat op het gebied van welzijn een wezenlijke bijdrage kan leveren.

Ook bij onze opdrachtgevers tonen wij in de praktijk aan dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Naast het gebruik van microvezel-systematiek, die het gebruik van schoonmaakmiddelen sterk terugdringt, zijn er nog vele andere voorbeelden:

  • Onze dagelijkse reinigers zijn "niet geclassificeerd". Dit betekent dat de producten niet-irriterend zijn en minder milieubelastend.
  • Het gebruik van doseersystemen en navulflacons op locatie zorgt voor juiste dosering. Zo voorkomen wij verspilling van schoonmaakmiddelen en sparen wij het milieu doordat minder vaak transport naar onze werklocaties hoeft plaats te vinden. Ook zorgt dit voor reductie van verpakkingsafval. Bij een schoonmaaktaak van twee uur per dag is één flacon voldoende om ruim één jaar mee schoon te maken!
  • Milieubesparend schoonmaken is een belangrijk onderdeel in onze opleidingen: al onze medewerkers krijgen de mogelijkheid tot het volgen van deze training.
  • Wij besteden bij onze inkoop zelf ook aandacht aan duurzaamheid en selecteren onze leveranciers mede op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij in ons eigen gebouw gebruik van groene stroom en zijn de papierwaren die wij verkopen bijna allemaal gemaakt van gerecycled papier.

Graag vertellen wij u meer over hoe wij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de praktijk invulling geven. Neemt u gerust contact met ons op via onderstaande Contact-button.

Sociaal Werkbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 636 150


Milieu

Sociaal Werkbedrijf Both, 
werken met zorg voor het milieu...

Schoonmaak

Voor dagelijkse, wekelijkse en incidentele schoonmaak...

Offerteaanvraag

Binnen één werkdag nemen
wij contact met u op...

Personeel

Klik voor meer info over werken bij Sociaal Werkbedrijf Both...